beauty - living - home decor

Kauneusboxit TOP5

Kauneusboxit! Ehkä yksi parhaista jutuista ikinä, ainakin minun mielestäni, vaikka aina ei ihan satukaan tulemaan sellainen boxi kuin olisi toivonut. Tänä päivänä kauneusboxeja ja muitakin tälläisiä samalla ajatuksella toimivia boxeja saa  jo useaa erilaista Suomessakin ja Suomeen tilattua. Ensimmäinen boxi mikä Suomeen tuli oli Liv Box, nyttemmin Bette Box. Ensimmäinen Liv Box taisi  ilmestyä vuonna 2012 eli aika monta vuotta sitten jo. :) Itse olen tilannut Liv Boxia ja nyt Bette Boxia jo usean vuoden ajan, en kuitenkaan ihan alusta asti muistaakseni. Monesti on mielessä käynyt että pitäisi lopettaa tai ainakin laittaa tauolle tilaaminen joksikin aikaa mutta aina se on jäänyt, toistaiseksi ainakin.  Tänään ajattelin että esittelen teille omat suosikkiboxini mitä Suomeen voi tilata ja toivottavasti kerrot oman suosikkisi kommenttiboxissa. Olisi kiinnostavaa kuulla mikä on sinun suosikkiboxisi ja oletko tilannut mitä boxeja vai oletko tilannut ollenkaan?Bette Box. Suomessa pisimpään ilmestynyt suomalainen boxi. Itse olen yleensä ollut sisältöön tyytyväinen ja tykännyt. Hintaa kuukaudessa jatkuvalla tilauksella tulee 18,90 € mutta valita voi myös 3 kk tilausjakson jolloin hintaa sille tulee 56,70 € tai sitten voi valita määräaikaisen 7 kk 6 kk hinnalla eli 113,40 €. 

Bette Boxin pääset tilaamaan suoraan tästä! *Jolie Box. Toinen suosikkini on luonnonkosmetiikkaa sisältävä Jolie Box. 1-2 kertaa vuodessa ilmestyy myös Jolie Lux Box jonka olen kerran tilannut ja se oli myös aikalailla täydellinen. Jolie Boxin voi tilata joko 3 kk jakson jolloin hinta on 79 € eli yhdelle boxille jää hintaa 26,30 €. 6 kk jakson hinnaksi tulee taas 139 € jolloin yhden boxin hinta on 23,16 €.
Syksyllä tilasin tästä itselleni tuon 6 kk jakson ja se loppui viime kuussa harmi vain, mutta ehkäpä saisin vielä lähiaikoina uusittua tilauksen, tällä hetkellä kuitenkin pidettävä jostain boxista itse hieman taukoa joten tässä vaiheessa se on Jolie Boxin aika. Tilaamaan boxin pääset suoraan tästä! Look Fantastic Beauty Box. Oma ehdoton suosikkini aina. Jo pelkästään LF Boxin laatikko on aina niin täydellinen että näitä on pakko aina säästää. Näissä laatikoissa on hyvä lähettää vaikka postipaketteja ja olen myös käyttänyt jonkun pikkusälän säilömiseen näitä, pois ei vaan voi heittää. Tätä boxia olen myös tilannut jo useamman vuoden ajan enkä ole joutunut pettymään. Boxin mukana tulee joka kuukausi myös Elle lehti. Boxin voi tilata vain yhdeksi kuukaudeksi, jolloin hinta on 20 €, 3 kk jakson kun valitsee niin kk-hinta on 18 €, 6 kk jaksolla kk-hinta on 17 € ja 12 kk jaksolla hinta on 15,50 €. Itse olen valinnut melkein aina tuon 12 kk jakson, koska hinta on silloin todella edullinen. Tilaamaan pääset suoraan tästä! 


Glossy Box. Suomen uusin tulokas. Kolme boxia on nyt ilmestynyt ja voisin sanoa että joka kuukausi sisältö on vain parantunut, toivottavasti paranee vielä jatkossakin. Hintaa Glossy Boxilla on jatkuvana tilauksena 17,99 €/kk, 3 kk tilauksella 52,90 jolloin 1 kk hinta on 17,63 €, 6 kk tilauksella 99,90 €, jolloin 1 kk hinta on 16,65 € ja 12 kk tilauksella 189,90, jolloin 1 kk hinta on 15,80 €. Tilaamaan pääset suoraan tästä! Bearel kauneusboxi. Bearelin kauneusboxi ilmestyy silloin tällöin, ehkä kerran kaksi vuodessa? Itse olen kerran onnistunut tämän saamaan itselleni mutta silloin kun sen sain niin olin erittäin tyytyväinen sisältöön. Toivottavasti tämä ilmestyisi jatkossa edes hieman useammin. Bearel boxi sisältää korealaista kosmetiikkaa. Hintaa yhdellä boxilla on 45 €. Bearelin nettikauppaan pääset suoraan tästä!


Lopuksi vielä vinkkinä että Instagramin puolella on menossa arvonta jossa voit voittaa liput Kevät messuille! Osallistumaan pääset tästä! 

* sisältää mainoslinkkejä

1 comment

  1. Mun suosikki kauneusboksini on Jenkeissä ilmestyvä Boxycharm joka on hyvin meikkipainotteinen. Hyvänä kakkosena tulee Ipsyn uusi lanseeraus eli Ipsy Plus joka sisältää vain täysikokoisia tuotteita. Molemmat on tosi huikeita :)

    ReplyDelete

Thank you! :)