beauty - living - home decor

Arvonnat

Muistutus arvonnasta ja tiedoksi että tänään alkoi Instagramin puolella uusi arvonta. Alla vielä lisätiedot näistä käynnissä olevista arvonnoista joihin kannattaa nyt käydä osallistumassa jos et vielä ole. :)Osallistumisohjeet: 

- Seuraa blogiani joko täällä Bloggerissa lukijana, Facebookissa, Bloglovinissa tai Blogit.fissä. 

- Osallistumisaikaa on tästä päivästä sunnuntaihin 21.4.2019 kello 23.59 asti. 

- Voittaja ilmoitetaan heti 22.4.2019 kello 8.00 postauksessa täällä blogin puolella jonka jälkeen odotan voittajan ottavan yhteyttä sähköpostilla. Jos voittajasta ei kuulu mitään 7 päivän kuluessa niin ilmoitan uuden voittajan seuraavana maanantaina. Ihanaa kevättä ja onnea arvontaan! 

Eli Instagramin puolella on nyt käynnissa arvonta jossa kolmelle onnekkaalle lähtee yksi minun tämän hetkinen suosikkini luonnonkosmetiikasta nimittäin ihana monikäyttöinen Salve voide, tästä tulee oma postaus vielä tänne blogin puolelle mistä voit lukea lisätietoja tästä ihanuudesta jos ei vielä ole tuttu. :) 🌸 Arvonnan ohjeet: Seuraa, tykkää kuvasta ja kerro kommentissa käytätkö tai oletko kiinnostunut luonnonkosmetiikasta? Kolmelle arvontaan osallistuvalle lähtee oma suosikkini, monikäyttöinen Salve voide 🌸 Voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti yksityisviestillä 30.4.2019 klo 21.00 🌸


Onnea kumpaankin arvontaan ja ihanaa alkanutta viikkoa!

1 comment

  1. Kyllä olen kiinnostunut, ja omistankin joitain luonnonkosmetiikka-tuotteita :) Seuraan bloggerissa :)

    anna_88@luukku.com

    ReplyDelete

Thank you! :)