beauty - living - home decor

Bette Box April 2019


Vihdoinkin sain omani, huhtikuun Bette Boxin *. Jostain syystä tuntuu että minulle boxi saapuu aina myöhemmin kuin muille ja melkein aina olenkin jo sisällön bongannut jostain muualta. :) Tässä kuussa onnistuin kuitenkin aika hyvin ja bongasin vain yhden tuotteen boxista etukäteen ja sitä ei sitten ollut ollenkaan minun boxissani joten siinä mielessä tässä kuussa onnistuin yllättämään itseni. Mennään sitten katsomaan mitä minulle saapuneesta boxista löytyi...

Ihanalta näytti ainakin sisältö näin ensi vilkaisulla. Kaikki muut paitsi Flower By Kenzo tuoksunäyte olivatkin itselle uusia tuotteita ja Lumenea lukuunottamatta myös uusia merkkejä. 

Boxista paljastui siis:

Figs & Rouge Hydra-Pore Velvet Cream * jonka pitäisi tehdä ihosta mattaisen, kosteutetun ja samettisen tuntuisen. Tuote sisältää A-, C- ja E-vitamiinia ja hyaluronihappoa. Käyttö: Levitä erityisesti T-alueelle ja laajentuneiden ihohuokosten päälle ennen meikin lisäämistä. Hinta: 40 € / 30 ml.

Lumene Essential Volume Mascara * on tuuheutta antava ja jättää ripset runsaammiksi, pidemmiksi ja kauniin kaareviksi. Volyymia antava harja ja runsas, voidemainen koostumus kietoutuvat jokaiseen ripseen antaen tuuheutta ja pituutta. Kerrostettava koostumus. Hinta: 9,90 €

N.A.E Idratazione suihkugeeli * joka sisältää luomulaatuista viikunaa ja hibiskuskukan uutetta. Hinta: 4 €/ 200 ml

Helein Strong Collagen -ravintolisä auttaa ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa. Tuotteen vahva kollageeni on tutkittu ja hyvin imeytyvässä peptidimuodossa. Sisältää myös C-vitamiinia, joka ylläpitää kollageenin muodostumista ja edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Käyttö: 3 tablettia päivässä, niellään kokonaisena veden kanssa. Annostusta ei saa ylittää. Hinta: n. 19 € / 90 tablettia, saatavilla apteekeista kautta maan. 

Ikoo Infusions Hair Fresh-Ups -hiuslaput ovat uutuus joka raikastaa hiukset sekä hiuspohjan minttu- ja teepensasuutteen avulla. Käyttö: Avaa pakkaus, hiero lappua hiuksiin ja hiuspohjaan. Hinta: 9,90 € / 8 kpl, saatavilla Stockmann-tavarataloista, verkkokaupasta ja K-Citymarketeista. 

Flower by Kenzo -tuoksunäyte * joka sisältää inkiväärin kuorta, Bulgarian ruusua, appelsiininkukkaa ja tonkapapua. Hinta: n. 62,50 / 30 ml, saatavilla Stockmann, Sokos, Emotion ja Kicks. 


Tykkäsin itse kyllä boxista paljon ja luulen että kaikki tuotteet pääsevät pian käyttöönkin. Mistä sitten tykkäsin eniten niin ehkäpä tuo Figs & Rouge Hydra-Pore Velvet Cream * on suosikkini näistä, toivottavasti toimii itsellä. 

Tuotteiden yhteishinnaksi tuli noin 76 euroa joten erittäin hyvin. Boxillahan on hintaa kuukaudessa 18,90 €.

Boxille annan 4,5/5 pistettä. Paljonko sinä antaisit?
Mitäs tykkäsit huhtikuun Bette Boxista? 

* Sisältää mainoslinkkejä


No comments

Thank you! :)