beauty - living - home decor

Luonnonkosmetiikka testiin


Olen halunnut jo pidempään kokeilla palashampoota sekä kasvojen puhdistukseen tarkoitettua saippuapalaa ja nyt löysin sellaiset itsellenikin ja nämä pääsevät ihan pian testiin. Tuota kasvoille tarkoitettua saippuapalaa piti jo heti kokeilla ja olin kyllä yllättynyt kuinka hyvin se kasvot puhdisti ja ihana pehmyt tunne jäi kasvoille sen jälkeen. Shampoopala pitää ottaa heti seuraavana sitten kyllä testiin, paljon olen lukenut hyvää ja että kun kerran kokeilee niin ei normaaliin shampooseen enää halua vaihtaa joten toivottavasti itselleni käy samoin. :) Twist Be * verkkokaupasta löytyy ainakin tälläisiä pieniä näytekokoisia tuotteita testattavaksi. Tilasin muutamia erilaisia siinä toivossa että sitten voisi sen normaalikokoisen tuotteen tilata. Itsellä ainakin monesti käynyt niin että kun jotain netin kautta tilannut niin sävy onkin sitten väärä ja sitten on saattanut useakin kymppi mennä ihan turhaan joten todella järkevää että saa tälläisiä näytteitä tilattua ensin, hintaa näillä oli keskimäärin 1,50/kappale. 
Mikä on sinun suosikkimerkkisi luonnonkosmetiikassa? 

2 comments

 1. Näytekokoisten tuotteiden tilaamismahdollisuus on kyllä hienoa asiakaspalvelua:)

  Kuivattaako tuollainen kasvosaippua ihoa? En ole uskaltanut kokeilla palasaippuoita kasvoille, mutta mulla on ollut Signe Seebidin jaloille tarkoitettua palasaippuaa, joka tuntui tosi kivalta:)
  Luonnonkosmetiikassa on niin paljon hyviä merkkejä, että vaikea sanoa yhtä tai kahta suosikkia, mutta EkoPharma on hyvä luottomerkki, samoin YA Naturae, Evolve Organic Beauty ja Cien Nature tulee ekana mieleen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ainakaan tämä kyseinen kasvosaippua kuivattanut yhtään, oikein miellyttävä. :)

   Cien Nature on kyllä ihan huippu juttu ja varsinkin kun niissä on niin halvat hinnat kaikissa ja että saa kauppareissulla samalla. Saksassa on kuulema paljon isompi valikoima Cien Naturan tuotteissa, toivottavasti tulevat pian Suomeenkin. :)

   Delete

Thank you! :)