beauty - living - home decor

March 2019 Favourites


Maaliskuun suosikkituotteet. Maaliskuussa tuli erityisesti kiinnitettyä huomiota ihonhoitoon. Olen toisinaan todella huono pitämään ihosta huolta ja sitten kun huomaan erityisesti otsassani paljon epäpuhtauksia niin herään taas siihen että pitäisi muistaa se ihonhoito. Erityisesti talvella ja näköjään nyt keväälläkin vielä käteni ovat olleet erityisen kuivat, varmasti johtuu ihan siitäkin että käsiä on tullut pestyä aika paljon siinä toivossa että flunssa jäisi tulematta, olen sitten yrittänyt muistaa pitää aina pientä käsirasvaa aina mukana. Erityisesti olen tykästynyt käsirasvoissa Ritualsiin niiden ihanan tuoksun takia mutta ne myös kosteuttaa hyvin. 

Sitten vielä ihonhoitoon liittyvä suosikki maaliskuulta on tuo musta purkki nimittäin Salve. Ihan täydellinen voide. Voisin tehdä pitkän listan siitä että miksi se on ihan paras mutta jos nyt listaan vaan muutaman plussan: luonnonkosmetiikkaa, monikäyttöinen (itse olen käyttänyt yövoiteena, toimii niin täydellisesti että aamulla jos tulee kiire niin ei haittaa jos aamulla unohtuu kosteusvoide meikkivoiteen alta, iho näyttää koko päivän silti hyvältä ja kosteutetulta. Sitten olen käyttänyt myös ihan käsivoiteena, ei jää tahmaiseksi ja kosteuttaa myös koko päivän, huulivoiteena, niskoille jos ovat jumissa, pienille ruhjeille jne). Ihan parasta, jää varmasti omaksi suosikkituotteeksi vielä pitkäksi aikaa. Ja kaikista parastahan on se että näyttäisi olevan erittäin riittoisaakin vielä! <3

Meikkivoiteena on tullut käytettyä Lumenen Bluria *. Se on ihan hyvä arkikäyttöön mutta luulen että en ihan heti osta uutta purkkia kunhan tämä loppuu, ihan vaan koska etsinnässä olisi joku ihan uusi ja sellainen meikkivoide joka olisi ihan paras. :)

Ripsivärejä olen viime aikoina vaihdellut ihan sellaisiinkin joita en ole ikinä aikaisemmin kokeillut mutta nyt päädyin taas käyttämään tätä Essencen pinkkiä joka toimii itsellä ainakin todella hyvin. Myös sen halpa hinta on vain plussaa varsinkin näin opiskelijana ollessa hinta-laatusuhde on aika tärkeää. 


Mitkä olivat sinun suosikkisi maaliskuussa? 


No comments

Thank you! :)