beauty - living - home decor

Testissä: Kicks The Basics Eye Shadow Palette


Tänään testataan hieman Kicksin The Basic Eye Shadow Palettea *. (Tuote on saatu/pr). Paletti on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön ja on myös sopivan kokoinen mukana kuljetettavaksi. Myös iso peili on todella hyvä, ainoa "miinus" jos jotain pitäisi sanoa niin tämän mukana ei tule minkäänlaista sivellintä, mutta ainakaan itseäni se ei haittaisi koska monesti levitän luomivärin ihan vain sormella jos en halua kuin yhtä sävyä käyttää tai maksimissaan kahta sävyä. 
Paletista löytyy kaksi satiinista metallisävyä ja neljä mattasävyä. Sävyt ovat ihanat, luonnolliset ja sopivat hyvin yhteen. Kaikki sävyt ovat pigmenttisiä ja levittyvät myös todella hyvin. Huomasin ainakin itselläni että sävyt varisi jonkin verran mutta ei kuitenkaan niin paljon että häiritsisi liikaa tms. 

Hintaa tällä paletilla on 22,90 €.Tämä taitaa olla toinen Kicksin luomiväripaletti mitä olen koskaan kokeillut ja pakko sanoa että oikein hyviä ja toimivia ovat, varmasti tulen jatkossakin käyttämään Kicksin omia tuotteita varsinkin kun heidän valikoima näyttää vain laajenevan. 
Mitäs tykkäsit Kicks The Basic Eye Shadow Palettesta *? Mitä muuten tykkäät Kicksin omista tuotteista? 

No comments

Thank you! :)