beauty - living - home decor

Testissä: Milani 08 Must Have Metallics luomiväripalettiMilani 08 Must Have Metallics

Tänään testataan Milanin 08 Must Have Metallics luomiväripalettia *. Pidemmän aikaa olen tätä palettia halunnut kokeilla ja nyt vihdoin sain aikaiseksi tämän ihanuuden hankkia joten pitäähän se tänne bloginkin puolelle saada esittelyyn. 

Paletissa on kuusi sävyä, viisi glitteristä ja musta mattainen sävy. Kaikki sävyt ovat kauniita ja pigmenttisiä. Mukana tulee myös ihan ok sivellin. 

Pakkaus on kaunis ja hyvän kokoinen myös jos haluaa mukana kuljettaa, ainut miinus vaan siitä ettei tässä pakkauksessa ole peiliä. Itseäni harvemmin haittaa jos peiliä ei ole koska en yleensä pidä luomivärejä mukanani.

Milanin luomivärejä saa Suomessa verkkokaupoista ainakin Nordic Feeliltä * ja Cocopandalta. Hinnat ovat laatuun nähden oikein hyvät ja luomiväripalettien hinnat ovat yleensä suunnilleen noin 15 €, osa vähän halvempia ja osa vähän kalliimpia. 

Sen verran hyvältä tämä paletti vaikuttaa että jossain vaiheessa tulee varmasti hankittua toinenkin Milanin luomiväripaletti jossain muissa ihanissa väreissä. 


Oletko kokeillut Milanin meikkejä? Mikä on suosikkisi? * sisältää mainoslinkkejä


No comments

Thank you! :)