beauty - living - home decor

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA


Tänään testataan The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA * päivävoidetta joka edistää ihon kosteustasapainoa. Voide tulisi levittää seerumin jälkeen tehostamaan ihon kosteutusta. 
Minulla oli jostain syystä isot odotukset tästä tuotteesta, varmaankin koska saman merkin seerumi on niin hyvä ja täydellinen niin toivoin sitten että jos käyttäisi vielä saman merkin voidettakin siihen päälle niin lopputulos olisi vieläkin täydellisempi ja parempi mutta ei. Jostain syystä en tykännyt yhtään tästä, kokeilin myös ilman seerumia ja silloin varsinkaan tämä ei toiminut itselläni ollenkaan. 

Seerumin kanssa vielä jotenkin mutta ei niin hyvin kuin jos laitan The Ordinaryn * seerumin ja jonkin muun voiteen siihen päälle. Varmasti tämä tulee käytettyä mutta en voi suositella tätä käytettäväksi ainakaan siis ilman seerumia. Voide on vähän tuollaista kuivahkoa ja ei levity itselläni ainakaan tasaisesti. Oletko sinä kokeillut tätä tai jotain muuta The Ordinaryn kasvovoidetta? Mitä mieltä olet? 
* sisältää mainoslinkkejä

1 comment

  1. Mäkin olen tätä kokeillut, enkä itsekään siitä hirveästi riemastunut. Ei ehkä parhaimmasta päästä the Ordinaryn tuotteita, mutta varmaan toimii jollakulla ihan hyvinkin. Itselleni liian tavanomainen. Odotin ehkä jotain vautsivauta;)

    ReplyDelete

Thank you! :)