beauty - living - home decor

Ideal Of Sweden suosikkini

Ideal Of Sweden on merkki johon olen vasta viime vuonna itse rakastunut täysin. Olen merkistä ollut tietoinen paljon viime vuotta aikaisemminkin mutta vasta silloin sain itselleni ensimmäiset puhelinkuoret heiltä hankittua ja sen jälkeen en kyllä enää voisi muihin vaihtaa. Nämä ovat vaan niin kauniita kaikki, vai mitä? <3 Ihan parhaat puhelinkuoret. <3

Tänään ajattelin tehdä "pienen" kollaasin omista Ideal Of Sweden suosikeistani. Tällä hetkellä minulla on itselläni kahdet kuoret mutta seuraavaksi haluaisin ehkä tilata tuollaisen ihanan pinkin saffiano kotelokuoren, sellaisia en olekaan ikinä käyttänyt mutta välillä olisi kätevää kun siihen saisi muutaman kortin laitettua samaan koteloon. Myöskin langaton laturi olisi todella kiva, varsinkin kun ovat niin kauniita nekin. :)

Puhelinkuoret *

iDeal Of Sweden puhelinkuoret *, nämä liian kauniit ihanuudet, ainakin omasta mielestäni. :D Voisin haluta näistä vaikka kaikki. Itse en ole ikinä osannut enkä uskaltanut pitää puhelinta ilman minkäänlaisia kuoria joten kuoret ovat ihan pakolliset itselläni. Juuri vähän aikaa sitten Ideal Of Swedenille on tullut uusia malleja ja tässä nyt vielä omat suosikkini ja niitähän riittää. :) Hintaa näillä kuorilla on 29,99-39,99 €.

Saffiano wallet/kuoret *


iDeal Fashion Wallet * kuoret ovat aika varmasti seuraavaksi omalla hankintalistallani ja vaaleanpunaisena aika varmasti. En ole itse ikinä tälläisiä kokeillut mutta monilla olen nähnyt ja vaikuttaa erittäin kätevältä kun kortit saa samaan koteloon mukaan omille paikoilleen. Hintaa näillä kuorilla on 39,99 €.Laturit *

Miten kauniita voivat nämä iDeal Of Sweden laturitkin * olla? Näistä kolmesta ihanuudesta voisin itsellenikin tilata jonkin kun vaan osaisi päättää ensin että minkä näistä. :) Mukana tulee myös latauskaapeli. Hintaa näillä 49,99 €.

Saffiano korttikotelot *


Vaaleanpunaisella jatketaan... Nimittäin tälläinen korttikotelo * olisi varmasti erittäin kätevä pitää mukana ihan missä vain mutta erityisesti silloin kun käytössä on pikkulaukku tai ei laukkua ollenkaan, tälläinen kulkisi helposti myös ihan vaan taskussa. 


Mitkä ovat sinun suosikkisi?
* sisältää mainoslinkkejäNo comments

Thank you! :)