beauty - living - home decor

Polaar suosikitSain testiin (kiitos Pia <3) muutaman Polaar tuotteen ja nyt ensimmäistä kertaa kokeilin ja heti on pakko todeta että nämä ovat ihanat ja mikä parasta niin oikeasti toimivat niin kuin pitääkin. Icy Magic on yksi Polaarin sarjoista ja myöhemmin on kyllä pakko tutustua tarkemmin myös muihin heidän tuotteisiin. 

Polaar on ranskalainen herkälle iholle suunnattu ihonhoitosarja. Tuotteet ovat tutkittuja ja myös erittäin korkealuokkaisia. Tuotteiden raaka-aineet tulevat napapiirin Pohjois-puolelta jossa myös sarjan kehittäjä on tehnyt vuosien ajan tutkimustyötä. 

Silmänympäryksille tarkoitettu tehohoito on erityisesti turvonneille ja ärtyneille silmänympäryksille ja pakkaus sisältää 4 paria joten siitä kestää neljäksi viikoksi kun käyttää kerran viikossa. Huomasin ensimmäisen käyttökerran jälkeen jo turvotuksen hieman hävinneen ja silmien ympärys näytti sileälle ja kosteutetulle. En malta odottaa mitä tuloksia tällä voi saada kun käyttää kerran viikossa tuon neljä viikkoa, sen näkee sitten mutta siis jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen positiivisia muutoksia voi nähdä. Nämä ovat myös erittäin hyvä tuote käytettäväksi jos vaikka on tulossa tärkeitä juhlia ja haluaa ihon täydelliseen kuntoon ennen juhlia. <3 

Polaarin tuotteita voi ostaa mm. Sokokselta ja Nettiapteekista
Onko Polaar sinulle tuttu merkki?
1 comment

  1. Juuri sain LF toukokuun boksin mukana merkin kasvovoiteen. Vaikuttaa kiinnostavalta merkiltä ja jos tykkään omasta voiteestani niin varmasti ostan lisääkin testailtavaa tältä brändiltä :)

    ReplyDelete

Thank you! :)