beauty - living - home decor

Testissä: It Cosmetics Naturally Pretty Essentials Matte Luxe Eyeshadow Palette// sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä //


Sain testiin ihanan * It Cosmetics Naturally Pretty Essentials Matte Luxe Transforming Eyeshadow Palette -luomiväripaletin. Tämän paletin pakkaus on jo ihan täydellinen, niin kaunis. :) Tässä paletissa sävyt ovat mattasävyjä ja paletti sisältää 7 kaunista vaaleaa ja muutaman tummemman sävyn. Koostumus on pehmeä ja kaikki sävyt levittyvät oikein kauniisti ja helposti, aika täydellinen pakkaus siis tämä. :) Hintaa tällä paletilla on 29 €. * It Cosmeticsilta löytyy myös isompi luomiväripaletti missä on 15 kaunista sävyä. Isompi paletti maksaa 45 €. 

It Cosmeticsia myy Suomessa mm. * Kicks
Oletko jo kokeillut It Cosmeticsin tuotteita? (tuote on saatu testiin)

1 comment

  1. It cosmetics on yksi mun lempi merkeistä ja olenkin blogin puolella kirjoitellut useammasta heidän tuotteestaan. Tämä paletti ei kuitenkaan saanu mielenkiintoa niin hirveästi heräämään koska vaaleat sävyt näyttää olevan aika lähellä toisiaan ja tummat taas sitten liian tummia. Semmonen välimuoto sävy näyttää puuttuvan.
    Mutta super hero mascara on huippu, suosittelen testaamaan!

    ReplyDelete

Thank you! :)