beauty - living - home decor

Testissä: Hohde-kosmetiikka


// yhteistyössä Hohde-kosmetiikan kanssa // tuotteet on saatu testiin //
Hohde-kosmetiikka on suomalainen luonnonkosmetiikkabrändi, joka valmistaa huippulaadukkaita ihonhoitotuotteita jotka ovat myös vegaanisia, ekologisia ja eettisesti tuotettuja. Tuotteita löytyy tällä hetkellä 11 erilaista. Itse valitsin testattavaksi kuorinnan, anti-age tehovoiteen ja hyaluronihappo-seerumin. Muut tuotteet ovat: puhdistusemulsio, valkosavinaamio, seerumi, silmänympärysvoide, vartaloöljy, kasvoöljy, käsivoide ja jalkavoide. Hintaa yhdellä tuotteella on 34,90-59,90 €.


Olen nyt reilun kuukauden tuotteita testaillut ja tykkään kyllä paljon. Ihoni on kuivahko joten hyvä kosteusvoide on ihan pakollinen joka päivä. Kuorinta puhdistaa erittäin hyvin ja kun sen jälkeen laittaa vielä seerumin ja tehovoiteen niin ihosta tulee ihanan puhtaan ja kosteutetun tuntuinen. Aivan mahtavat tuotteet jokapäiväiseen käyttöön. Tuotteista on vaikea valita yhtä suosikkia mutta ehkä sanoisin kuitenkin kuorinnan, sillä se todella kuori ihon ja puhdisti täydellisesti.
Pidän Hohde-kosmetiikasta erityisesti koska tuotteet ovat suomalaista luonnonkosmetiikkaa, tuotteet ovat toimivia, helppo tilata Hohde-kosmetiikan omilta sivuilta ja ekologisuus on myös mahtava juttu.
Tuotteita saa tilattua osoitteesta: www.hohdekosmetiikka.fi. Hohde-kosmetiikan löydät myös Instagramista.
Onko Hohde-kosmetiikka sinulle tuttu? Oletko jo kokeillut? No comments

Thank you! :)