beauty - living - home decor

Testissä: Organiquen ihanat tuotteet


Sain testattavaksi muutaman ihanan Organiquen tuotteen ja siis nämä kaikki ovat vaan niin ihania ja parasta näissä on ehkä näiden luonnolliset tuoksut. Viinirypälevoide ja kuorinta tuoksuu ihan viinirypäleille ja esimerkiksi heidän kahvikuorinta tuoksuu ihan oikeasti oikealle kahville. :) Puhdistava hoitolinja - kasvoille - Basic Cleaner

Basic Cleaner on peruspuhdistushoito, jota suositellaan jokaisen ihotyypin, myös herkän ja couperosaihon puhdistamiseen ja hoitoon. Tuotteiden innovatiiviset koostumukset eivät sisällä perinteisiä puhdistusaineita vaan niiden sijaan käytetään kasviuutteita mm. omenamehu-uutetta, joka puhdistaa perusteellisesti, mutta ei kuitenkaan ärsytä ihoa. Basic Cleaner on hoito, jonka turvallisen koostumuksen vuoksi voi yhdistää muihin eri ihotyypeille tarkoitettuihin kosmetiikkatuotteisiin. Sen käyttöä suositellaan jokaisessa Organiquen hoidossa ja hoitorituaalissa. 

Hoidon vaikutukset: Puhdas, raikas tasapainotettu ja kosteutettu iho, liikapigmentaation välttäminen, ihon uusiutumisen vauhdittaminen, ihon pehmentäminen.

Hoidon vaiheet: 
Vaihe 1 - kaksivaiheinen meikinpoistoaine / poistaa vedenkestävän silmä- ja huulimeikin
Vaihe 1 - kasvojen puhdistusgeeli / puhdistaa ja ravitsee
Vaihe 2 - entsyymikuorinta / käytettävä kerran viikossa, puhdistaa, silottaa ja kirkastaa ihoa
Vaihe 3 - kasvovesi / palauttaa ihon luonnollisen pH-tasapainon

Spa & Wellness Hoito

Ikääntymistä ehkäisevä hoito

Ikääntymistä ehkäisevä hoito pohjautuu aktiivisiin raaka-aineisiin, jotka ovat peräisin Välimeren maista, joiden asukkaat nauttivat terveydestä ja pitkästä elämästä. Tuotteisiin sisältyvät uutteet suojaavat tehokkaasti ihon ikääntymistä ja hillitsevät sen merkkejä. Hoitoa suositellaan jokaiselle ihotyypille iästä riippumatta.

Hoidon vaikutukset: Nuoremman oloinen, kosteutettu, sileä iho, joka tuoksuu kreikkalaisille viinirypäleille.

Hoidon vaiheet: 
Vaihe 1 - sokerikuorinta vartalolle / 1-2 kertaa viikossa, silottaa ja kosteuttaa ihoa
Vaihe 2 - vartaloseerumi - kuorinnan jälkeen, uudistaa ihon, ehkäisee ikääntymiseltä
Vaihe 3 - vartalovoi - 1-2 kertaa viikossa, joko hoidon 3. vaiheena tai intensiivisenä, jokapäiväisenä perushoitona (aamulla ja illalla), ehkäisee ikääntymisprosesseja, kosteuttaaOlen nyt noin pari viikkoa tuotteita testaillut ja parasta näissä on luonnollisuus, luonnolliset raaka-aineet, ihana raikas tuoksu, joka ei kuitenkaan ole voimakas. Tietenkin myös se että nämä tuotteet todella ovat toimivia ja helppo käyttää. Pakkaukset ovat myös kauniita, joten siitäkin vain plussaa. 5/5 näille kaikille ehdottomasti. 


Oletko jo kokeillut Organiquen tuotteita?


(tuotteet on saatu testiin)

No comments

Thank you! :)