beauty - living - home decor

Jeffree Star Magic Star Concealer


// yhteistyössä Oletkaunis.fi kanssa // tuote on saatu testiin // sisältää mainoslinkkejä, linkit merkattu *-merkillä
Tänään esittelyssä toinen Jeffree Starin uutuustuote eli Magic Star Concealer -peitevoide *. Magic Star peitevoiteita löytyy Oletkaunis.fi verkkokaupasta * useassa eri sävyssä ja itselleni valitsin sävyn C6 joka onneksi sattui olemaan juuri sopiva. Verkkokaupasta tilatessa saa aina hieman jännittää osuuko sävy lähellekään sopivaa sävyä mutta onneksi nykyisin googlettamalla löytyy aika hyvin sävyjen vertailuja niin näkee niiden erot jotenkin edes.
Hintaa tällä kauniilla peitevoiteella on Oletkaunis.fi verkkokaupassa 23,90 €.
Peitevoiteen pakkaus on jälleen erittäin kaunis ja eipä ole aikaisemmin samantyylistä pakkausta tullut vastaan, tämä on vaan niin täydellinen. 🙂
Peitevoide taas on täydellisesti levittyvä ja peittävä, ainakin itselläni peittää tummat silmänaluset täydellisesti ja kestää koko päivän oikein hyvin paikallaan. Voisin jossain vaiheessa ehkä hankkia toisen tälläisen hieman tummemmassa sävyssä jotta voisi käyttää ihan peitevoiteena muualla kuin silmien alla. Silmien alla tykkään käyttää hieman vaaleampaa sävyä kuin muuten ja tämä on ainakin nyt kesällä hieman liian vaalea käytettäväksi muualla, nimittäin peitettäviä näppylöitäkin riittää.
Loppujen lopuksi tykkään kyllä tästä paljon ja voisin kuvitella todellakin hankkivani myöhemminkin uuden.
Pisteitä tämä Jeffree Starin Magic Star peitevoide saa 4,5/5 pistettä. ❤
Oletko jo kokeillut Jeffree Starin Magic Star peitevoidetta? Piditkö?

No comments

Thank you! :)