beauty - living - home decor

Hyvä olla// yhteistyössä Hyvä Olla kanssa // tuotteet on saatu testiin //
Hyvaolla.net on ihana verkkokauppa josta löytyy tuotteita kauneuteen, ravintoon ja terveyteen. Tarkasti valitut ja laadukkaat tuotteet ja hyvin toimiva selkeä verkkokauppa. Myöhemmin syksyllä on tulossa uusi, vieläkin parempi verkkokauppa, kannattaa siis olla kuulolla.
Tuotemerkkejä verkkokaupasta löytyy useita mm. Whamisa, Flow kosmetiikka, Evolve, EcoTools, Biomed, Puhdistamo jne.
Sain testattavaksi muutamia kiinnostavia tuotteita ja niistä nyt hieman lisää seuraavaksi.Whamistasta olen aiemmin lukenut ja kuullut paljon mutta tuotteita en ollut ennen kokeillut ollenkaan joten olinkin erittäin innoissani päästessäni näitä kokeilemaan. Whamisan tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja sen myös huomasi tuotteista. Pidin kaikista tuotteista mutta jos pitäisi suosikki valita niin valitsisin ehkäpä Hydrogel maskin, iho tuntui niin hyvälle tämän jälkeen vielä seuraavana aamunakin, täydellinen.

Evolve Radiant Glow Mask oli erittäin tehokas naamio ja kasvot tuntuivat erittäin puhtailta tämän jälkeen. Tuote on koostumukseltaan vähän ehkä sellainen ei niin houkutteleva mutta ensivaikutelma hävisi kyllä heti kun tätä ensimmäisen kerran kokeili. Tykkäsin tästä paljon.

Syksy ja flunssakausi on alkamassa ja sitä odotellessa ajattelin että valmistaudun kunnolla ja saan pysymään flunssan kaukana Vidan C+sinkki kuumajuomalla. Juoma on oikein hyvänmakuinen ja jatkan kyllä syksyn ajan tämän juomista, katsotaan sitten pysyikö flunssa poissa. 🙂
Rawsonin Green Mix on täydellinen sekoitettavaksi smoothieen, jonkun verran on tullut viimeaikoina kotona smoothieita tehtyä ja tätä olen aina laittanut hieman sekaan. Toivottavasti tämäkin auttaa pitämään flunssan kaukana.

No comments

Thank you! :)