beauty - living - home decor

Luonnokas luonnonkosmetiikka// yhteistyössä Luonnokas kanssa // tuotteet on saatu testiin //
Luonnokas on suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki, tuotteet valmistetaan käsityönä. Pääsin testaamaan muutamia ihania Luonnokas tuotteita, shampoopalaa, saippuapalaa, suolakuorintaa ja kasvonaamiota. Näissä tuotteissa on erityisen ihanaa se, että luonnollisuus myös näkyy näistä. Tuotteita voit ostaa Luonnokas nettisivuilta.
Luonnokas kasvonaamio, Kamomillasaunio – Mustaherukanlehti – Piharatamo
Toinen erittäin mielenkiintoinen tuote on tämä tälläinen “kuiva” kasvonaamiojauhe. Tuote on erityisesti suunniteltu herkälle ja kuivalle iholle. Kasvonaamiojauhe sisältää mm. hamppuproteiinia, kaurajauhoa ja yrttejä.
Jauhetta otetaan noin teelusikallinen ja erilliseen astiaan johon lisätään sitten nestettä kaksinkertainen määrä. Seos annetaan vaikuttaa kasvoilla noin 10 minuuttia ja huuhdellaan pois. Naamiota voi myös käyttää saunassa jolloin voi pitää vähän pidempään.
Erittäin mielenkiintoinen tuote tämäkin. En ole ennen paljoa käyttänyt tälläisiä kuivia seoksia joihin lisätään neste mutta erittäin toimiva tuote ja tulee varmasti käytettyä loppuun. Tämän kasvonaamion jälkeen ihosta tuli pehmeä ja erittäin puhtaan tuntuinen, sama tunne oli vielä seuraavanakin aamuna. Täytyy jossain vaiheessa kokeilla näitä vielä saunan yhteydessä, toimivat varmasti vielä paremmin silloin.
Saippuapala ja shampoopala olivat myös ihanat, saippuapala päätyi käsisaippuaksi ja toimii hyvin siihenkin. Shampoo puhdisti hiukset hyvin ja vaahtosi jonkin verran mutta jouduin lopuksi lisäämään vielä hoitoaineen, ainakaan itselläni ei toimi melkein ikinä pelkkä shampoo. Erittäin mieluisat olivat nämäkin ja tykkäsin kovasti näistäkin.
Luonnokas Suolakuorinta, Ruusu – Piharatamo – Poimulehti
Suolakuorinta on valmistettu käsityönä laadukkaista raaka-aineista kuten luomulaatuisista öljyistä, luonnonyrteistä ja puhdistamattomasta merisuolasta. Tätä kuorintaa voi käyttää myös saunassa mutta itse kokeilin ihan ilman saunassa käymistä ja toimii oikein hyvin ilman saunaakin. Kuorinta annetaan vaikuttaa 20-30 minuuttia välillä hieroen. Kuorinnan jälkeen iho tuntui todella puhtaalle ja pehmeälle. Tämä on ehdottomasti yksi parhaista luonnonkosmetiikan kuorinnoista mitä olen kokeillut.Suosikkituote näistä kaikista oli ehkä kasvonaamio. Kannattaa käydä tutustumassa tuotteisiin! 🙂
Oletko kokeillut Luonnokas luonnonkosmetiikkaa? 

No comments

Thank you! :)