beauty - living - home decor

Testissä Ecoil luonnonkosmetiikka + alennuskoodi
// yhteistyössä Ecoil kanssa // tuotteet on saatu testiin // 
Tänään testataan Ecoilin sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa. Sain testattavaksi muutaman tuotteen ja kerron nyt teillekin mitä tykkäsin ja mikä oli suosikkini näistä. Ecoilin löydät muuten myös tulevilta I Love Me messuilta, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa!
Ecoilin tuotteiden perustuvat karpalonsiemenöljyyn ja sisältävät vain luonnon omia marja-, kasvi- ja hedelmäöljyjä. Tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, vegaanisia ja tuotteille on myös myönnetty Avainlippu-merkki. Tuotteet valmistetaan Lohjalla.
Öljyjä löytyy valikoimasta kuusi erilaista ja eri tarkoitukseen, itse testailin kasvoöljyä, vartaloöljyä ja käsi- ja kynsiöljyä. Lisäksi löytyy partaöljy, koiraöljy ja kissaöljy.
Öljyt ovat tuoksuttomia ja sopivat kaikille ihotyypeille. Itselläni on tällä hetkellä melko kuiva iho ja öljyt auttoivat kyllä todella hyvin ihon kuiviin kohtiin. Iho pysyi koko päivän kosteutettuna eikä kutissut tms. ollenkaan. Vartaloöljyä käytin iltaisin ja joskus myös aamuisin jos jokin paikka tuntui erittäin kuivalta. Kasvoöljyä laitoin iltaisin mutta se soveltuu myös käytettäväksi meikinkin alla.
Suosikkini näistä kolmesta öljystä oli ehkäpä vartaloöljy.


Sain myös alennuskoodin teille joka on voimassa lokakuun 2019 loppuun. 
Koodilla Livingandlovingdiary-15 saat alennuksen osoitteesta: https://www.weecos.com/fi/ecoil-vanilja-valencienne


No comments

Thank you! :)