beauty - living - home decor

Testissä: Soaphoria + alennuskoodi


// yhteistyössä Soaphorian kanssa // tuotteet on saatu testiin //
Tänään testataan muutamia ihania tuotteita Soaphorialta. Soaphorian tuotteet valmistetaan Slovakiassa ja kaikki tuotteet ovat luonnollisia, laadukkaita ja korkealaatuisia. Osa tuotteista on myös vegaanisia. Yksi huippujuttu Soaphorian tuotteissa on se että osa tuotteista on pakattu lasipurkkeihin, ekologista ja järkevää. Purkit voi myös säilyttää ja käyttää uudelleen tai kierrättää. Soaphorian tuotteita ei myöskään testata eläimillä.Soaphoria Onni Vartalo Souffle on ihanan pehmeä vartalovaahto jota voi käyttää vaikka joka päivä. Onni vartalovaahto on ihanan tuoksuinen ja sen levittäminen on helppoa ja se myös imeytyy ihoon nopeasti joten senkin puolesta ihan täydellinen tuote. Tämä on ehdottomasti yksi ihanimmista tuotteista mitä olen ikinä kokeillut, täydellinen juurikin ihanan tuoksun ja pehmeän vaahtomaisen koostumuksen ansiosta. 

Soaphoria Maidon Kosketus Vartalon suolakuorinta on ihana täyteläinen kuorinta jonka jälkeen iho tuntuu erittäin puhtaalle ja kosteutetulle. Väriltään kuorinta on herkullinen ja tuoksu on tässäkin tuotteessa ihana ja raikas. Käytin tuotetta kolme kertaa viikossa ja silloin ainakin iho pysyi koko ajan kosteutetun oloiselta ja pehmeältä.
Soaphoria Laventelipelto Suihkuvaahto on toinen ihana vaahtoinen tuote, toimii erittäin hyvin myös suihkussa tälläinen vaahto. Aikaisemmin olen kerran törmännyt “suihkuvaahtoon” ja sekin oli oikein hyvä mutta kyllä tässä Soaphorian suihkuvaahdossa on jotain vielä parempaa. Vaahdolla saa oikein puhtaan ihon ja se ei jätä ihoa tahmeaksi tms. vaan puhtaan oloiseksi ja ihana tuoksu jää myös hentona iholle. Täydellinen tuote tämäkin.


Soaphoria Makea Hunaja kiinteä vartalovoide on itselleni uusi tuttavuus koostumukseltaan, en ainakaan muista että olisin ikinä ennen kokeillut kiinteää vartalovoidetta joten tämä oli erittäin mielenkiintoinen testattava. Voide on kiinteässä muodossa josta sitä sitten kädellä hierotaan ja levitetään vartalolle. Tämä oli erittäin hyvä kuiville kohdille kuten käsille ja kyynärpäille, kosteutti erittäin hyvin ja pitkäkestoisesti. Hunaja tuoksui voiteessa hieman vain joten jos ei tykkää tuoksuista niin tämä on varmasti aika hyvä vaihtoehto silloin. Voidetta voi käyttää myös suihkun jälkeen kostealle iholle, tämä oli oikein hyvä ja toimiva keino käyttää voidetta. Tästäkin tuli yksi suosikkituotteistani.Soaphoria Makea Hunaja luonnollinen saippua on ihana palasaippua jota kokeilin suihkusaippuana ja käsisaippuana. Suihkusaippuana toimi erittäin hyvin kuin myös käsisaippuana. Yleensä käytän palasaippuoita käsisaippuana. Saippua jättää ihon pehmeäksi ja puhtaaksi. Erittäin hyvä palasaippua ja vaikuttaa erittäin riittoisalta.
Soaphoria Carbone luonnollinen puhdistava aktiivihiili-saippua (kuvassa näytekokoinen tuote) on erittäin hyvä saippua epäpuhtaalle iholle ja tämä olikin todella hyvä apu myös itselleni sillä epäpuhtauksia on kesän aikana tullut aika paljon ja tämä on auttanut erittäin hyvin niihin. Saippua sisältää aktiivihiiltä ja teepuuöljyä jotka ovat yhdessä tämän saippuan tehoaineet epäpuhtauksia vastaan. Käytin tätä saippuaa päivittäin reilun viikon ajan ja jo siinä ajassa pystyi huomaamaan epäpuhtauksien vähentyneen. Tämän käyttöä jatkan ehdottomasti sillä finnit ovat erittäin ärsyttäviä ja montaa eri tuotetta olenkin ongelmaan jo kokeillut mutta tämä on ensimmäinen tuote joka vaikuttaa tehoavan ongelmaani parhaiten ja nopeiten.


Sain alennuskoodin teille jaettavaksi Soaphorian verkkokauppaan eli koodilla: LLQX6L0909 saat -10 % alennuksen. Koodi on voimassa 25.11.2019 asti koko verkkokaupan valikoimaan. 🙂
Onko Soaphorian tuotteet tuttuja? 

No comments

Thank you! :)