beauty - living - home decor

Inari Arctic Beauty


// tuotteet on saatu testiin // sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä //


Inari Arctic Beauty on suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki. Inarin ihanat ja laadukkaat tuotteet saavat inspiraationsa ja raaka-aineet maailman puhtaimmasta ympäristöstä Napapiirin pohjoispuolelta. Inarin tuotteita voi ostaa esimerkiksi Jolien verkkokaupasta. Tuotteiden hinnat ovat 59-145 € välillä. 

Sain ilokseni testattavakseni muutaman tuotteen ja tänään esittelyssä * Midsummer Magic Water Cream ja * Midsummer Magic Moisture Boost. 

* Inari Midsummer Magic Moisture Boost on kosteuttava päivävoide joka kosteuttaa ihon tarpeeksi myös näin talvi-aikaan kun iho saattaa olla erityisen kuiva. Iho tuntuu kosteutetulta koko päivän ajan. Koostumukseltaan voide on kevyt ja levittyy hyvin. Voide on täydellinen myös meikin alle. Tämä on oikein supervoide ainakin omassa käytössä ollut ihan täydellinen. * Inari Midsummer Magic Water Cream on erityisen kevyt päivävoide joka kuitenkin kosteuttaa kunnolla ja pitää ihon kosteutettuna koko päivän ajan. Myös tämä voide sopii täydellisesti meikin alle. Nämä kaksi päivävoidetta ovat melko samanlaiset mutta kuitenkin koostumukseltaan erilaiset joten iholle jää kuitenkin vähän erilainen tunne tämän jälkeen. Näin talvella kun iho on erityisen kuiva niin ehkä vähän paremmin sopii Moisture Boost käytettäväksi, tämä Water Cream on taas varmasti täydellinen heti keväällä. Täydellisiä kuitenkin molemmat. Voisin ehdottomasti ostaa jatkossakin nämä käyttööni. 
Oletko kokeillut Inarin tuotteita?


No comments

Thank you! :)