beauty - living - home decor

Korean Beauty Favourites


// tuotteet on saatu testiin //

Bearel on suomalainen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa. Bearelin valikoima on erittäin laaja ja heiltä löytyy varmasti kaikille jotakin. Tuotemerkkejä löytyy mm. Mizon, The Skin House, Skinfood, Huxley, Coxir, Klairs, Holika Holika, TonyMoly jne. Heiltä löytyy niin ihonhoitotuotteita kuin myös värikosmetiikkaa. 

Sain syksyllä Bearelilta ihanan paketin kaikkea ihanaa testiin ja nyt lopultakin ajattelin myös tänne blogin puolelle tehdä tälläisen yhteenvedon kaikista tuotteista. Itsehän kiinnostuin korealaisesta kosmetiikasta vasta viime vuoden alussa ja keväällä taisin tutustua ensimmäisen kerran joihinkin tuotteisiin ja rakastuin niihin heti. Olin lukenut että korealainen kosmetiikka on laadukasta mutta hinnaltaan ei sitten hyvin kallista ja tämä pitää kyllä oikein hyvin paikkaansa. Olen tykännyt melkeimpä kaikista kokeilemistani korealaisen kosmetiikan tuotteista ja minkään hinta ei ole ollut hirveän kallis, aika täydellistä eikös? 

Omia suosikkimerkkejäni ja tuotteita löytyy tämän postauksen kuvista, erityisesti The Skin House ja Mizon ovat sellaisia että kaikki tuotteet ovat olleet täydellisiä itselläni käytössä. Myös Huxleyn tuotteita olen kokeillut ja nekin ovat ihan parhaita. Myöskin näiden tuotteiden pakkaukset ovat niin kauniita. 

Käytätkö korealaista kosmetiikkaa?


No comments

Thank you! :)