beauty - living - home decor

March Favourites


Pitkästä aikaa kuukauden suosikit postausta. Tänään siis vuorossa maaliskuun suosikkeja, nämä on vaikeita listauksia aina koska suosikkeja on niin monia ja on erittäin vaikeaa päättää mitkä tietyt ottaa mukaan postaukseen. Tällä kertaa listasin kuusi eri tuotetta. 

Ensimmäisenä Bernard Cassieren (tuote on saatu) ihana vanilja & monoi vartalovoide. Tätä olen käyttänyt erityisesti käsivoiteena viimeaikoina, toimii täydellisesti myös vain käsille. Tämä on erittäin kosteuttava ja kuivuu nopeasti ja tässä on ihana tuoksu!Seuraavana vuorossa Madaran SOS Hydra Recharge Cream (tuote on saatu), täydellinen kuivan ihon pelastaja. Tätä säästelin tänne talveen asti sillä ajattelin tämän sopivan täydellisesti kuivalle iholle ja niinhän se olikin. Viimeaikoina on tullut käytettyä myös jotenkin enemmän aikaa ihonpuhdistukseen ja sen myötä käytössä ollut myös enemmän kasvovesiä. Tämä Madaran misellivesi (tuote on saatu) on ihana, en käytä tätä kylläkään meikin puhdistukseen vaan kasvovetenä, ja välillä aamuisinkin. Tästä jää ihana puhdas tunne kasvoille. Myöskin tätä Bernard Cassieren meikinpuhdistustuotetta (tuote on saatu) on tullut käytettyä ja olen kyllä tykännyt tästä paljon. Niinä päivinä kun ei vaan jaksa niin tämä on täydellinen silloin, tällä saa kasvot puhtaaksi ja tämä ei jätä kasvoja myöskään kuivaksi ja kiristäviksi. Ihana. 
Madaran Infinity Mist (tuote on saatu) on ollut ihana myöskin tähän aikaan vuodesta kun iho on kuiva ja ulkona tuulee kovasti ja iho kuivuu vaan entisestään. Tätä kun suihkauttaa kasvoille niin kiristävä tunne häviää hetkessä. ACOn Renewing Face Oil (tuote on saatu) on myöskin täydellinen tähän vuodenaikaan. Kuivalle iholle täydellinen öljy joka pitää ihon kosteutettuna pitkään. Ihan täydellinen tämäkin. 


Löytyikö samoja suosikkeja?


No comments

Thank you! :)