beauty - living - home decor

2 x new favourites from Sothys


// tuotteet on saatu testiin //

Sothys on yksi sellainen merkki mihin olen viimeisen vuoden aikana päässyt tutustumaan enemmän ja olen kyllä rakastunut täysin heidän tuotteisiin, toimii itselläni ainakin erittäin hyvin. Tänään olisi vuorossa kolme uutta suosikkia heidän valikoimasta. 

Nyt kun on "joutunut" tai "saanut" olla enemmän kotona niin on ollut ihanaa kun on enemmän aikaa testailla uutuuksia ja muutenkin hoitaa ihoa enemmän. Iltaisin kun olen saanut lapset nukkumaan niin olen pitänyt omaa aikaa ja testaillut tuotteita. Nämä Sothys Perfect Shape Stretch Maskit ovatkin ihan erilaisia kuin muut aiemmin kokeilemani ja täytyy sanoa että näiden käytön jälkeen kyllä voi huomata ja tuntea että jotain ihollakin on tapahtunut. Ihan parhaita siis. Myöskin tämä 2 in 1 naamio on ollut käytössä viimeaikoina paljon ja tästäkin pidän erityisen paljon juuri nyt. Tämä saa ihon tuntumaan puhtaalta ja pehmeältä. 

Oletko löytänyt uusia suosikkituotteita viimeaikoina? 


1 comment

  1. Mä löydän jatkuvasti, vähän liikaakin :) Tuo merkki on mulle vielä tuntematon, kiitos kun kerroit ♥

    ReplyDelete

Thank you! :)