beauty - living - home decor

Paese x 2// tuotteet on saatu testiin //


Tänään esittelyssä kaksi suosikkituottani Paeselta. Paesen meikit ovat laadukkaita ja korkealaatuisia. Näissä on käytetty ihoa hoitavia ainesosia eivätkä kuivata ihoa. Paesen tuotteilla tehty meikki myös kestää pitkään hyvänä.

Jossain vaiheessa aikaisemmin olenkin kokeillut heidän Blacker Than Black ripsiväriä ja silloin muistaakseni en aluksi ihan kauheasti tästä tykännyt mutta sitten ajan kanssa se alkoi kuitenkin tuntumaan hieman paremmalta ja paremmalta. Olikin erityisen ihanaa nyt päästä kokeilemaan uudelleen tätä samaa ja nähdä mitä mieltä olen tästä nyt tällä kertaa. Tässä on aika iso harjasosa joten se oli ehkä liian ison tuntuinen itselläni silloin viimeksi. Tällä kertaa kuitenkin kun olen käyttänyt tälläisiä isompi harjaksellisia ripsivärejä niin se ei häirinnyt samalla tavalla. Kuitenkin lopputuloksena tällä ripsivärillä saa pitkät ja tuuheat ripset ja sehän on kuitenkin se pääasia, vai mitä? Loppujen lopuksi se vähän hankala levitys ei niin haittaa kun lopputulos on täydellinen.

Paesen riisi irtopuuteri olikin sitten taas ihan uusi tuttavuus, tähän rakastuin ihan heti ensimmäisellä kokeilukerralla. Vaikuttaa erittäin riittoisalta tuotteelta ja tämä levittyy täydellisesti ja kestää jopa työpäivän hikoilunkin ajan. Iho näyttää luonnolliselta mutta tämä pitää ainakin itselläni helposti tulevan inhottavan kiiltämisen poissa. Täydellinen.

 

Oletko kokeillut Paesen meikkejä?No comments

Thank you! :)