beauty - living - home decor

Testissä: Naturativ
// tuotteet on saatu testiin //Naturativ on luonnonkosmetiikkaa ja heiltä löytyy tuotteet jokaiselle jokaiseen tarpeeseen. Ihonhoitotuotteet ovat laadukkaita ja toimivia ja tehokkaita. Itse rakastuin näihin heti ensimmäisten käyttökertojen jälkeen. Pieni määrä tuotetta riittää joten nämä kestävät myös käytössä pitkään, myös pakkaukset ovat muutenkin hyvänkokoisia, ei mitään pienimpiä purkkejä siis. 🙂


Tuotteita löytyy vartalonhoitoon (yli 50 erilaista tuotetta), kasvojen hoitoon (19 erilaista tuotetta), hiustenhoitoon (15 erilaista tuotetta), huulien hoitoon (11 erilaista tuotetta) ja lisäksi löytyy miesten sarja ja lasten sarja. Erilaisia tuotteita todellakin löytyy paljon joista jokaiselle löytyy varmasti juuri oikeanlaiset tuotteet.
Testailin itse Naturativin puhdistusmaitoa, päivävoidetta ja yövoidetta ja jokaisesta tykkäsin todella paljon. Erityisesti plussaa on aina se että tuote on luonnonkosmetiikkaa ja jos se on luonnonkosmetiikkaa niin se myös toimii hyvin ja tehokkaasti ja näissä se toteutui kyllä erittäin hyvin kaikissa. Suosittelen tutustumaan ehdottomasti Naturativin tuotteisiin jos eivät ole vielä tuttuja.
Oletko kokeillut Naturativin tuotteita?No comments

Thank you! :)