beauty - living - home decor

Kicks Beauty All-Over Loose Powder// tuote on saatu testiin // 


Tänään testissä on Kicks Beauty All-Over Loose Powder irtopuuteri. Kicks Beautyn tuotteita on juuri nyt Kicksissä superalessa, myös tämä kyseinen irtopuuteri löytyy nyt hintaan noin 6 €, kannattaa käydä kurkkaamassa superalet Kicksin verkkokaupassa!

Tästä irtopuuterista tuli heti yksi suosikkini, tämä on erittäin hienojakoista ja levittyy täydellisesti. Puuteri ei myöskään kuivata ihoa ollenkaan vaan jättää iholle ihanan kuulaan hehkun. Tämän kanssa meikki pysyy paikallaan koko päivän ajan ja näyttää hyvältä vielä ihan illan viimeisilläkin tunneilla.

Plussaa myös pakkauksesta, nimittäin tässä on tuollainen pyöritettävä kansi, puuteri ei silloin pääse leviämään joka paikkaan kun päällimmäisen kannen avaa. On erittäin ärsyttävää kun irtopuuteri leviää kun ei ole tuollaista kätevää juttua.

Yksi ihan paras juttu tässä irtopuuterissa on että se sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa ja myöskin niasiiniamidia. Superhyvä irtopuuteri siis, 5/5 pistettä tälle ehdottomasti! :)Oletko kokeillut Kicks Beautyn tuotteita?No comments

Thank you! :)