beauty - living - home decor

Testissä Käsämä savinaamiot
// yhteistyö Käsämä Cosmetics // tuotteet on saatu testiin //


Käsämä Cosmetics valmistaa ihania savinaamioita tyrnistä ja karpalosta. Tuotteiden raaka-aineet ovat 100 % luonnollisia ja kotimaisia. Kaikki Käsämän tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa suoraan Karjalasta. Savinaamiot syväpuhdistavat, ravitsevat ja kirkastavat ihoa hellävaraisesti. Tuotteet ovat myöskin vegaanisia.

Pääsin itse testailemaan heidän Karpalo Rauhoittavaa Savinaamiota ja Tyrni Kuorivaa Savinaamiota. Yhdestä pakkauksesta riittää noin 10 käyttökerraksi. Pussi sisältää savinaamiojauhetta, jauhe ja vesi sekoitetaan keskenään ja naamio on valmis. Tästä saa helposti tehtyä itselle juuri sopivan verran naamiota aina kerrallaan. Naamiota suositellaan käytettävän 1-3 kertaa viikossa, itse käytin 1-2 kertaa viikossa välillä vaihdellen näiden kahden eri naamion välillä. Naamion annetaan vaikuttaa iholla 5-10 minuuttia, ihan parasta että jo 5 minuuttiakin riittää.


Molemmat naamiot yllättivät helppoudellaan ja tehokkuudellaan. Monesti tälläiset "itse sekoitettavat" naamiot ovat sellaisia mitä en jaksa useinkaan käyttää mutta koska näissä on niin lyhyt vaikutusaika kasvoilla niin se varmasti vaikutti siihen että jaksoi sen naamion aina itse valmistaakin. Molemmat olivat erittäin hyviä, en osaa valita kumpi olisi ollut jostain syystä parempi. Molemmat sopivat täydellisesti käyttötarkoitukseltaan omalle iholleni. Voisin ehdottomasti kokeilla myöhemmin muitakin Käsämän naamioita, sen verran hyviä nämä olivat. Tuotteita voi ostaa mm. Käsämän verkkokaupasta.
Muutamasta kaupungista löytyy kivijalkoja mistä Käsämän tuotteita voi ostaa, mm. Helsingistä, Joensuusta, Järvenpäästä, Loviisasta, Raumasta ja Tampereelta. Kaikki jälleenmyjät löytyvät Käsämän kotisivuilta.
Ihanaa heinäkuuta! Toivottavasti kesäinen sää jatkuu vielä pitkään. :)


No comments

Thank you! :)