beauty - living - home decor

Uutta kotiin + alennuskoodi

https://drive.google.com/uc?export=view&id=1Jqutf84O8BFrpoCNq8FmZZt0b6uFxrcy


// yhteistyössä * Poster Storen kanssa //

Kesälomalla tuli pieni sisustuskuume ja teki mieli uudistaa hieman kotia. Pyrin siihen että tavaraa ei ole liikaa ja kaikella on oma paikkansa ja tällöin * julisteet ja taulut ovatkin yksi parhaista keinoista uudistaa kodin ilmettä. Ja vielä erittäin helppo ja halpakin tapa saada uutta kotiin. Parasta julisteissa on että niitä on niin helppo siirrellä eri paikkoihin ja eri huoneisiin. Poster Storelta löytyy erittäin laaja valikoima erilaisia julisteita useassa eri koossa. Heiltä löytyy myös useita erilaisia kehyksiä. Yksi mahtava juttu Poster Storen verkkokaupassa on * inspiraatiosivu, sieltä on helppo katsoa erilaisia tyylejä ja julisteita mitkä sopisivat sitten omaankin kotiin parhaiten.

Poster Storen valikoima päivittyy joka viikko uudella julistekokoelmalla.

Poster Storen julisteet painetaan Ruotsissa Tukholmassa ja kaikki tuotteet ovat ympäristöystävällisiä. Poster Storella on myös nopea toimitus.https://drive.google.com/uc?export=view&id=1XOtuNTKTZf_W7lvPb4Jv2DW6YrS-ucpyhttps://drive.google.com/uc?export=view&id=1UuqdUzFAC3pU2-6UrFPeuvVvPpBMPmvQ


Tälläkin kertaa tauluseinällä päävärinä pysyy vaaleanpunainen mutta yritin tuoda vähän erilaisia tyylejä lisää esimerkiksi ihanat ranta- ja kaupunkimaisemat. Näihin on erittäin helppo yhdistää myöhemmin myös sitten erilaisia julisteita.


https://drive.google.com/uc?export=view&id=1r4RJMGpMSgWq3pg7zLZeRXcKKpT8LL-tALENNUSKOODI

Koodilla 30livinglovingdiary saat nyt 30 % alennuksen
Poster Storen julisteista! (alennus ei koske Selection-osion julisteita). 
Koodi on voimassa 7.9.2020 saakka.Millaisista julisteista sinä pidät?

No comments

Thank you! :)