beauty - living - home decor

Sothys x 2


// tuotteet on saatu testiin //


Tänään esittelyssä kaksi ihanaa Sothys ihonhoitotuotetta eli puhdistusgeeli ja kosteuttava vartalosorbetti. Näitä on tullut viimeisien kuukausien aikana käytettyä välillä enemmän ja välillä vähemmän mutta erityisen ihanat tuotteet ovat. 
Tämä misellipuhdistusgeeli on ihanan värinen ja koostumukseltaan geelimäinen. Tämäkin kuten myös myös Sothys puhdistustuotteet ovat riittoisia ja tätäkin riittää pieni määrä kerrallaan. Geelillä saa puhdistettua erittäin helposti kasvot ja iho jää ihanan puhtaan tuntuiseksi ja pehmeäksi. Tässä on myös ihanan raikas tuoksu, ei kuitenkaan liian voimakas että olisi häiritsevä. 


Näin syksyllä ainakin itselläni iho kuivuu nopeasti vaikka käyttäisi mitä rasvaa niin yritän joka päivä muistaa rasvata ainakin kuivimpia kohtia ja tämä vartalosorbetti on täydellinen vaihtoehto vartalon kosteuttamiseen. Voide on erityisen kosteuttava ja koostumukseltaan kevyt joten tämän saa nopeasti levitettyä ja tämä kuivahtaa nopeasti joten ei pitkään tarvitse edes odotella. Ihana ja tässä on vielä erityisen ihana tuoksukin. 
Oletko kokeillut näitä Sothys tuotteita?No comments

Thank you! :)