beauty - living - home decor

Testissä: Biodroga// tuotteet on saatu testiin //


Tänään testissä muutama tuote Biodrogalta. Biodroga on ammattikosmetiikkasarja ja heidän tuotteista löytyy jokaiselle iholle omat sopivat tuotteet, myös iho-ongelmiin. Biodrogan tuotteita voi ostaa suoraan heidän verkkokaupastaan, klik, tai jälleenmyyjiltä. Jälleenmyyjät löytyvät myös Biodrogan nettisivuilta. 

Ensimmäisenä tuotteena Biodroga MD Cleansing Skin Refining Peeling hedelmähappokuorinta. Tämä kuorinta tekee ihosta erityisen puhtaan ja pehmeän tuntuisen. Kuorinta sisältää ananas-, greippi- ja kärsimyskukkauutetta joiden ansiosta ihon pinta uudistuu hellävaraisesti. Tämä kuorinta auttaa myös vähentämään juonteita ja iho näyttää tasaisemmalta ja kiinteämmältä. Täydellinen tuote! :)

Seuraava tuo on Biodroga MD Clear+ sarjan Cleansing Fluid For Impure Skin puhdistusfluidi epäpuhtaalle iholle. Tämä puhdistustuote sopii jokapäiväiseen käyttöön ja on erityisen tehokas. Poistaa yhdellä kerralla kaiken ja jättää ihon erityisen puhtaan oloiseksi. Itsellänikin epäpuhtauksia aika ajoin on joten tämä on täydellinen puhdistustuote itselleni. 

Biodroga Even & Perfect EE Cream 50 sävyssä Light Porcelain on täydellinen kasvovoide joka päiväiseen käyttöön. Voide on parempi versio bb- ja cc-voiteista, tällä saa aikalailla täydellisen näköisen ja tuntuisen ihon kasvoille erittäin helposti. Yksi parhaista asioista tässä voiteessa on että siinä on suojakerroin SPF 50. Tämä kasvovoide siis suojaa auringolta, tasoittaa ihon sävyn, peittää ihon virheet ja lopputuloksena on täydellisen mattainen iho. Tämä on ollut viimeaikoina erityisen paljon käytössä, täydellinen koko vuoden käytössä mutta erityisesti kesäaikaan. 5/5 pistettä tälle! :) Oletko kokeillut Biodrogan tuotteita? No comments

Thank you! :)