beauty - living - home decor

Testissä: Finlash

 


// tuotteet on saatu testiin //


Tänään testissä on Finlashin ripsiseerumi sekä puhdistusvaahto. Finlash Oy on suomalainen vegaaninen luonnonkosmetiikkasarja ja he ovat erikoistuneet ripsienpidennyksiin. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Suomessa, ihan mahtava juttu! Tuotteita voi ostaa Finlashin verkkokaupasta tai jälleenmyyjiltä, lista kaikista jälleenmyyjistä löytyy Finlashin verkkosivuilta.
Puhdistusvaahto. Puhdistusvaahto on öljytön ja sopii täydellisesti käytettäväksi ripsienpidennyksille, silmänympärysiholle ja koko kasvoille. Puhdistusvaahto poistaa vesiliukoisen meikin. Tämä on ollut itselläni noin kuukauden käytössä välillä enemmän ja välillä vähän vähemmän. Olen tykännyt erityisesti tässä siitä, että puhdistusvaahto on melko tuoksuton, puhdistaa kasvot helposti ja nopeasti. 

Ripsiseerumi. Ripsiseerumia käytin noin 1-1,5 kuukautta ja nyt tämän jälkeen voin sanoa, että pieniä muutoksia ripsissä on havaittavissa. Tätä ripsiseerumiahan voi käyttää myös kulmakarvoille, itse käytin nyt vain ripsille. Seerumin pitäisi vahvistaa ja suojata ripsiä ja kulmakarvoja. Voinkin sanoa, että reilun kuukauden käytön jälkeen huomattavissa oli pienoista ripsien vahvistumista, ehkäpä jos tätä käyttäisi pidempään niin tulokset olisivat vieläkin paremmat, jatkan siis ehdottomasti käyttöä ja saa nähdä miltä vaikuttaa myöhemmin. Pakkauksessa on 8 ml tuotetta, vaikuttaa riittoisalta, paljoa tuotetta ei kerrallaan tarvitse laittaa. Itse olen laittanut tätä vain aina iltaisin, enkä edes ihan joka ilta. 
Oletko kokeillut Finlashin tuotteita tai jotain muuta ripsiseerumia? Mitäs tykkäsit? No comments

Thank you! :)