beauty - living - home decor

Testissä Purito


// yhteistyössä Kokoskin kanssa //


Tänään testataan muutamia ihania Puriton tuotteita. Mutta ensimmäisenä, olethan kuullut jo ihanasta korealaisen kosmetiikan verkkokaupasta Kokoskinista? Kokoskin on siis korealaisen kosmetiikan verkkokauppa ja heidän valikoimasta löytyy tuotteita esimerkiksi brändeiltä kuten Purito, Frudia, Benton, Klairs, Missha, Holika Holika, Maybena, Mizon, The Skin House, iUnik ja monia monia muita. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa jos Kokoskin ei ole vielä tuttu!

Kokoskin verkkokauppa on mielestäni ihanan raikas, helppokäyttöinen, selkeä ja sivuilta voi valita suoraan oman ihotyypin ja sitten esille tulee heti kaikki parhaat tuotteet juuri kyseiselle ihotyypille, mahtava ominaisuus! 


Ensimmäisenä esittelyssä Puriton Centella Green Level Recovery Cream -voide, mikä on täydellinen sekaiholle. Tämä voide korjaa ihonsävyä, häivyttää arpia ja parantaa ihon vastustuskykyä. Ihan täydellinen voide tämäkin ja noin viikon käytön jälkeen pystyi jo huomaamaan että tämä todellakin toimii, ainakin itselläni. Normaalihinta 27,95 €.Seuraavana esittelyssä Puriton Defence Barrier Ph Cleanser puhdistusvaahto. Tämä täydellinen kaikille ihotyypeille sopiva puhdistusvaahto ei kuivata eikä ärsytä ihoa ja puhdistaa kasvot täydellisen puhtaiksi ja jättää ihon pehmeäksi. Puhdistusvaahto sopii myös erittäin hyvin käytettäväksi kaksoispuhdistuksessa mutta toimii erittäin hyvin myös yksistään käytettynä. Normaalihinta 17,95 €.
Viimeisenä vuorossa Puriton Centella Green Level Unscented Sun SPF50 aurinkosuojavoide. Tämä on ollut yksi parhaista tämän kesän ja syksyn aurinkosuojavoiteista mitä olen kokeillut ja sen takia että tämä on hajusteeton, SPF50, sopii hyvin käytettäväksi myös meikin alla ja voi käyttää silmänympärysiholla koska tämä ei ärsytä yhtään silmiä. Ja jos listaa vielä vähän jatkaisi niin tämä ei jätä sellaista valkoista kerrosta iholle ja tämä voide on myöskin kevyt ja ei jätä ihoa tahmaiseksi. Eli siis täydellinen aurinkovoide! Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla jos et vielä ole! Normaalihinta 24,95 €.


Onko Puriton tuotteet tuttuja? No comments

Thank you! :)