beauty - living - home decor

Testissä: Urtekram Nordic Berries sarja


// yhteistyössä Urtekram kanssa //


Urtekram on yksi suosikkisarjoistani, heiltä löytyy laaja valikoima erilaisia ihonhoitoon kuin puhdistukseenkin sopivia tuotteita ja useasta erilaisesta linjasta. Tällä kertaa testiin pääsi ihana Nordic Berries sarja. Nordic Berries sarjan tuotteet sisältävät vitamiineja ja antioksidantteja mm. tyrnistä, mustikasta ja karpalosta. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja eikä silikoneja. 
Nordic Berries sarjaan kuuluu suihkugeeli, käsisaippua, deodorantti, ihovoide, shampoo, hoitoaine ja spray hoitoaine. Sarjan tuotteissa on ihana raikas tuoksu, tykkään itse ainakin paljon. :) 
Suosikkituotteiksi näistä nousivat ehdottomasti käsisaippua (koska no, koko ajan pitää pestä käsiä niin käsisaippuan vaihto on aina virkistävää), shampoo ja hoitoaineet. Tämän sarjan yllättäjä oli ehdottomasti shampoo ja hoitoaineet, harvemmin löytyy nimittäin sellaisia hiustuotteita ettei hiukset menisi todella takkuiseksi, nämä eivät tehneet sitä ollenkaan vaan hiuksista tuli helposti harjattavat ja pehmeät, täydellistä.


Oletko kokeillut Urtekramin Nordic Berries sarjan tuotteita?No comments

Thank you! :)