beauty - living - home decor

Whamisa// yhteistyössä Ruohonjuuri kanssa // tuotteet on saatu testiin //


Tänään esittelyssä olisi muutama ihana tuote Whamisalta. Ruohonjuuresta löytyy laaja valikoima Whamisan tuotteita, (linkki suoraan Whamisan tuotteisiin). 

Whamisa on korealainen luonnonkosmetiikkamerkki, heidän tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja suosittuja ympäri maailmaa. Tuotteiden hinnat ovat ehkä hieman korkeampia kuin usean muun korealaisen kosmetiikan merkkien mutta olen kuitenkin sitä mieltä, että nämä ovat kuitenkin hintansa veroisia, sen verran laadukkaita ja tehokkaita.

Whamisa Organic Flowers Cleansing Water. Tämä ihana puhdistusvesi/misellivesi on pakattu kauniiseen pakkaukseen ja on erittäin riittoisaa. Tällä saa erittäin helposti puhdistettua kasvot, sopii kaikille ihotyypeille. Parasta tässä tuotteessa on se, että se oikeasti puhdistaa erittäin helposti mutta myös kosteuttaa ihoa samalla, ihan paras puhdistusvesi. Hinta 29,90 €.
Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich. Tehokosteuttava kasvovesi, sopii täydellisesti käytettäväksi aamuin illoin. Monesti käytän tätä yhdessä ylhäällä olevan puhdistusveden kanssa, silloin saa tuplasti kosteutusta. Tässä kasvovedessä on ihana seerumimainen koostumus, joka imeytyy nopeasti ja jättää ihon ihanan tuntuiseksi. Super tuote tämäkin. Hintaa tällä on 39,99 €.
Whamisa Organic Flowers Eye Essence Brightening Anti-Wrinkle. Whamisan ihana silmänympärysvoide, joka kosteuttaa ja vahvistaa silmänympärysihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Tämä silmänympärysvoide häivyttää myös tummia silmänalusia, kiinteyttää ihoa ja silottaa pieniä juonteita. Pieni määrä tuotetta riittää kerrallaan, joten tämäkin pakkaus kestää varmasti useamman kuukauden vaikka päivittäisessä käytössä olisikin. Super hyvä tuote tämäkin. Hintaa tuotteella on 41,90 €.
Whamisa Organic Flowers Water Cream. Whamisan tehokosteuttava kasvovoide, täydellinen näin syksyllä ja talvella kun iho kuivuu herkemmin. Tällä kasvovoiteella saa varmasti pidettyä kuivuuden poissa ja ihon täydellisen kosteutettuna myös näinä aikoina. Koostumukseltaan tämä voide on kevyt mutta silti täydellisen kosteuttava. Tämäkin tuote sopii kaikille ihotyypeille. Hinta 38,90 €.

Pidätkö Whamisan tuotteista?No comments

Thank you! :)