beauty - living - home decor

4 syksyn suosikkituotetta

https://drive.google.com/uc?export=view&id=1-9GThrT7cqDGxQjvE-NqB0TPbeolZHbR


// yhteistyössä Rohdos-Ala kanssa // tuotteet on saatu testiin //


Sain testiin muutaman ihanan ihonhoitotuotteen ja näistä on tullut suosikkejani tässä viimeisen kuukauden aikana. Ella Bache Creme Tomate Eclat Antioxydante antioksidanttivoide sisältää tomaattiuutetta ja voide antaa suojaa ja kosteutusta ja iho jää täydellisen tuntuiseksi. Tämä on kyllä ollut täydellinen kasvovoide meikin alla, erityisesti olen tästä tykännyt mineraalimeikkipuuterin alla käytettävän. Tiesitkö muuten, että tomaattiuute suojaa ihoa digitaalisten laitteiden sinivalolta? 

Academie Lait Démaquillant Gommant Gentle Peeling Cleanser kuoriva puhdistus on täydellinen puhdistustuote kaikille mutta erityisesti epäpuhtauksiin taipuvalle iholle. Tämä puhdistus puhdistaa tehokkaasti mutta hellästi ihoa ärsyttämättä ja saa ihon tuntumaan ja näyttämään sileältä ja hyvin puhdistetulta. Ihana.https://drive.google.com/uc?export=view&id=1qypyK9PSvZLVq0bzyOK9scf9oU26ToHMDerm Acte Multivitamin Mask, monivitamiininaamio on supernaamio, joka soveltuu kaikille ihotyypeille. Tämä naamio sisältää vitamiineja ja se auttaa palauttamaan ihon kosteustason, vahvistaa myös ihon puolustusjärjestelmää ja uudistaa ja heleyttää ihoa. Täydellistä. Naamiota on hyvä käyttää 1-2 kertaa viikossa, mutta ainakin itselläni yksikin kerta viikossa on ollut ihan riittävä. 


Phytoceane Moisturizing Fusion Cream, kosteusvoide on kevyt voide joka kosteuttaa ihon heti ja pitää sen kosteutettuna koko päivän. Tässä voiteessa on ihana koostumus, saa ihon tuntumaan raikkaalta. Tämäkin sopii täydellisesti käytettäväksi meikin alla. https://drive.google.com/uc?export=view&id=1hCYnawFIlGfOgVS3igRrEfMXiihiG74Y


Oletko kokeillut näitä superihania tuotteita?No comments

Thank you! :)