beauty - living - home decor

Bottega Verde x 2

 
 // tuotteet on saatu testiin //
 
 
Tänään testissä kaksi tuotetta Bottega Verdeltä eli ihana vanilijan tuoksuinen käsisaippua sekä vartalovoi. Molemmissa on ihana tuoksu. <3 Tänä vuonna käsisaippuat ovat olleet kovassa käytössä joten on erityisen kiva kun saippuan voi vaihtaa uuteen. Tämä käsisaippua on hyvä myös siksi, että tämä ei kuivata käsiä ollenkaan. 

Bottega Verde on italialainen luonnonkosmetiikkamerkki ja heidän valikoimiin kuuluu laajasti tuotteita eri kategorioista. Tällä hetkellä heidän verkkokaupasta löytyy myös ihania joulun uutuustuotteita, kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, löytyy kaikkea ihanaa, vaikkapa joululahjoiksi. Verkkokauppaan pääset suoraan tästä! 
 
 


Itse pidän Bottega Verden ihonhoitotuotteista erityisesti sen takia, että ne ovat luonnonkosmetiikkaa, laadukkaita, tehokkaita, toimivia ja erittäin hyvän hintaisiakin vielä. 

Vartalovoi sisältää mm. marokkolaista Argan-öljyä. Vartalovoi on erittäin kosteuttava ja voi käyttää koko vartalolla. Sopii myöskin ihan kaikille ihotyypeille. Tämä on myös täydellinen tuote käytettäväksi näin syksyn ja talven aikana kun ihoa tarvitsee kosteuttaa erityisen paljon. Vartalovoi sisältää myös E-, A- ja F-vitamiineja, jotka kosteuttavat ihoa. Erittäin hyvää tässä on myös se, että tämä imeytyy nopeasti. Itse en jaksa ikinä odotella ihovoiteiden kuivumista, varsinkaan vartalovoiteiden, joten plussaa tälle myös siitä. Onko Bottega Verden tuotteet tuttuja?


No comments

Thank you! :)