beauty - living - home decor

Testissä: BeautyLash// yhteistyössä BeautyLash kanssa // tuotteet on saatu testiin //


Tänään testissä on muutama tuote BeautyLashilta. BeautyLash valmistaa mm. kulmien ja ripsien värjäystuotteita sekä ripsiseerumia. Värjäystuotteista sävyjä löytyy kolme, ruskea, tumman ruskea ja musta. Itse tykkäsin kulmakarvoille eniten tumman ruskeasta, sillä sai sopivan tumman värin mutta ei kuitenkaan liian tummaa, ruskea oli itselläni liian vaalea. Mustaa väriä kokeilin ripsille.

Pakkauksessa tulee mukana kaikki tarvittava ja jopa ripsien värjääminen oli suhteellisen helppoa ihan itsekin, täytyi vain olla tarpeeksi aikaa ja keskittyä. Kulmakarvojen värjäys oli helppo ja aika nopeakin homma, ihan jo ensimmäiselläkin kokeilu kerralla. 
BeautyLashilta löytyy sitten myös seerumi jota voi käyttää ripsille kuin myös kulmakarvoille. Tätä kokeilin ensin viikon ajan joka päivä ja sen jälkeen muutaman kerran viikossa, pieniä muutoksia huomasin ja ehkä ripsiä ei pudonnut niin paljon kuin yleensä. Kulmakarvoihin kokeilin tätä myös mutta en huomannut lyhyessä ajassa ihmeempiä muutoksia. Tätä seerumia täytyisi käyttää varmasti muutama kuukausi, jotta parempia tuloksia tulisi. 

Oletko kokeillut BeautyLashin tuotteita? No comments

Thank you! :)