beauty - living - home decor

Biozell Favourites x 3// tuotteet on saatu testiin //


Jatketaan vielä tänään Biozell aiheisella postauksella nimittäin tänään olisi esittelyssä vielä kolme suosikkituotettani Biozellilta. Eli tuotteet ovat Biozell Keratin Heat & Styling Spray, Volymizing Dry Shampoo ja Argan Oil. Nämä kaikki ovat sellaisia hiustenhoitotuotteita mitkä kaikilla olisi mielestäni hyvä olla nimittäin jokaista näistä voi tarvita ainakin silloin tällöin jos nyt ei ihan joka päivä tai viikkokaan. 

Itse yritän pestä hiukset maksimissaan kolme kertaa viikossa ja vielä parempi jos kaksi kertaa riittäisi ja tällöin tuleekin käytettyä kuivashampoita. Tämä Biozell kuivashampoo on erityisen hyvä sen takia, että tämä antaa hiuksille pitoa kuin myös tuuheutta jopa ihan hiustyveen. Varsinkin jos on tälläiset erittäin helposti "lyttyyn" menevät hiukset niin tämä on erittäin hyvä tuote tähänkin ongelmaan. Erityisen hyvää tässä kuivashampoossa on myös se, että se auttaa hillitsemään hiuksien sähköisyyttä. 

Lämpösuoja spray ja Argan öljy auttavat myös säilyttämään hiukset hyvässä kunnossa ja sileinä. Nämäkin ovat erittäin hyvät tuotteet kuivahkoille hiuksille. 
No comments

Thank you! :)