beauty - living - home decor

Nuxe Bio + alennuskoodi// tuotteet on saatu testiin //


Tänään testissä on Nuxe Bio Organicsin muutama tuote eli Citrus Cells Glow Rich Moisturising Cream kosteusvoide, Moringa Seeds Micellar Cleansing Water misellivesi ja Rice Oil Extract Ultimate Night Recovery Oil hoitoöljy. 


Citrus Cells Glow Rich Moisturising Cream kosteusvoide on ihanan samettinen kosteusvoide joka kosteuttaa ihoa ja on erityisen hyvä voide juuri tällä hetkellä käytettäväksi kun iho on enemmän kosteutuksen tarpeessa kuin kesällä. Tämä kosteusvoide sisältää mm. arganöljyä. 


Moringa Seeds Micellar Cleansing Water misellivesi sisältää moringasiemenuutetta. Misellivesi poistaa iholta tehokkaasti lian ja meikin. Sopii myös poistamaan silmämeikin. Iho tuntuu raikkaalta ja hyvin puhdistetulta, oli myös helppo ja nopea käyttää. 


Rice Oil Extract Ultimate Night Recovery Oil hoitoöljy on ihon vaurioita korjaava hoitoöljy. Öljy sisältää mm. avokadoöljyä. Muutama tippa öljyä riittää koko kasvoille. Nuxe Bio Organic tuotteet ovat luomusertifioitua luonnollista kosmetiikkaa. Sarjaan kuuluu kymmenen erilaista tuotetta. Tuotteiden pakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä. Nuxe Bio Organic tuotteet valmistetaan Ranskassa Ecocert-sertifioiduissa tehtaissa. 
ALENNUSKOODI

Nyt saat -20 % Nuxe Bion tuotteista Olo Apteekista 31.12.2020 asti koodilla NUXE20.
Onko Nuxe Bion tuotteet jo tuttuja?


No comments

Thank you! :)