beauty - living - home decor

Rausch suosikit

   // tuotteet on saatu testiin //


Rauschilta löytyy hiustenhoitotuotteita jokaiselle, useaan erilaiseen hiusongelmaan ja hiuspohjan ongelmaankin. Hiustenhoitotuotteet ovat laadukkaita ja sisältävät luonnollisia raaka-aineita. Rausch hiustenhoitotuotteita voi ostaa Bonusapteekista ja Nettiapteekista

Tänään esittelyssä omat suosikkituotteeni Rauschilta. Shampoot (Chamomile-Amaranth Repair Shampoo ja Ginseng Caffeine Shampoo) olivat molemmat erittäin hyviä, pieni määrä riitti kerrallaan pidemmillekin hiuksille. Yksi pesukerta riitti molemmilla ja hiukset tuntuivat pehmeiltä ja erityisen puhtailta. 

Hoitoaineista suosikkejani ovat nämä kolme eli saman sarjan kuin shampoot, näissäkin pieni määrä oli riittävä pitkillekin hiuksille ja hiuksista tuli helposti harjattavat. Omat hiukseni menevät erittäin helposti takkuun niitä pestessä joten hyvä hoitoaine on erityisen tärkeää itselleni, nämä molemmat läpäisivät testin. Vaikka hoitoaineet olivat jo riittäviä niin monesti tykkäsin silti laittaa vielä kuiville hiuksille tarkoitettua spray hoitoainetta, tämä on erittäin kätevä kun on hiuksiin jätettävä tuote. Tässä spray hoitoaineessa on myös UV-suoja, erittäin hyvä juttu! 
Rausch Amaranth hiuslatvavoiteesta on ollut erityisen iso apu kuiville latvoille. Hiuslatvavoide korjaa latvojen rakennetta sekä suojaa haaroittumiselta. Tämä voide suojaa hiuslatvoja myös auringolta ja klooriveden vaikutuksilta, mahtavaa. :) Tämäkin voide on erittäin helppo käyttää, pieni määrä riittää ja voidaan levittää kuiviin tai kosteisiin hiuslatvoihin ja tätäkään ei tarvitse huuhtoa pois. 
Onko Rausch tuotteet tuttuja? No comments

Thank you! :)