beauty - living - home decor

Sothys Prescription Jeunesse silmänympärysihon hoitolinja

 


// tuotteet on saatu testiin //


Tänään testataan Sothysin uutta Prescription Jeunesse silmänympärysihon hoitolinjan tuotteita. Tähän linjaan kuuluu neljä erilaista tuotetta kotona käytettäväksi. Tuotteet ovat Roll-On Cryo Anti-Poches virkistävä roll-on silmänympärysgeeli, Creme Lumiere Rides - Cernes - Poches silmänympärysvoide, Soin Correcteur Anti-Cernes ja Patches Express Yeux naamiolaput. Roll-On Cryo Anti-Poches virkistävä roll-on silmänympärysgeeli on helppo- ja nopeakäyttöinen geeli joka poistaa turvotusta ja väsymyksen merkkejä. Tämä on ihanan viilentävä silmänympärysgeeli. Geeli sisältää kofeiinia ja merikasvien oligosakkaridejä ja punalevää. 

Creme Lumiere Rides - Cernes - Poches silmänympärysvoide on kolmivaikutteinen, se korjaa ryppyjä, juonteita, tummuutta ja turvotusta. Ihana voide tämäkin. Tätä olen käyttänyt aamuisin, sopii täydellisesti meikin alle käytettäväksi. Voide sisältää mm. B3-vitamiinia, punalevää ja tara-auringonkukkauutetta. 

Soin Correcteur Anti-Cernes voide on supervoide joka peittää tummuutta silmänympärysiholla mutta samalla hoitaa ihoa. Sävy sopii kaikille ihosävyille. Tämä kesti hyvin ja tummuus kyllä väheni huomattavasti. Koostumukseltaan voide on erittäin pehmeä ja tuntuu myös pehmeältä. Voide sisältää mm. B3-vitamiinia. 

Patches Express Yeux naamiolaput silottavat ja virkistävät silmänympärysihoa. Näitä olisi varmasti hyvä käyttää pidemmän aikaa säännöllisesti jotta saisi parhaimman mahdollisen lopputuloksen, itse en muutaman käyttökerran jälkeen huomannut vielä muutoksia ihossa. Virkistävät nämä kylläkin olivat. :) Sisältää mm. kvinoan siemenuutetta. 
Oletko kokeillut Sothys silmänympäryslinjan tuotteita?No comments

Thank you! :)