beauty - living - home decor

Testissä: Isadora Speed Promotion kokoelma

 


// tuotteet on saatu testiin // sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä //


Tänään testissä on muutama tuote * Isadoralta, nämä tuotteet kuuluvat heidän Speed Promotion kokoelmaan. Näillä tuotteilla saa tehtyä arkimeikin neljässä minuutissa. 

* Skin Tint Perfecting Cream meikkivoide on kevyt sävyttävä voide, häivyttää pieniä ihon virheitä. Itse kokeilin tätä meikkivoidetta ilman puuteria, mutta iho alkoi hieman kiiltämään päivän mittaan joten seuraavana päivänä jouduin tämän kanssa puuteria laittamaan. Puuterin kanssa iho pysyi hyvännäköisenä pitkälle iltaan asti. Erittäin luonnollinen meikkivoide mistä pidän. Meikkivoidetta on saatavilla kolmessa eri sävyssä. Hinta 20,50 €.

* 10 Sec High Impact Volume Mascara ripsiväri on tuuheuttava ja ja pitkäkestoinen. Tällä sai oikeasti helposti ja nopeasti kauniit ripset jotka näyttivät hyvältä koko päivän, ei myöskään varissut itselläni yhtään. Hinta 16,50 €.

* Brow Shaping Gel kulmakarvageeli on helppo ja nopea tapa saada kulmat ojennukseen. Tässä on superhyvä pieni harja, jolla saa helposti geelin levitettyä. Geeli piti kulmat paikallaan koko päivän ajan. Erittäin hyvä! Kulmageelistä on saatavilla väritön geeli ja vaalea ja tumma ruskea. Hinta 12,70 €. 

* Twist-Up Gloss Stick -huulikiiltokynä on nopea ja helppo tapa saada huulille sävyä. Tämä oli kyllä ihana tuote, huulet pysyivät myös kosteutetun tuntuisena eikä huulirasvaa tarvinnut vaikka yleensä huulirasvaa saa olla melkein koko ajan laittamassa tähän aikaan vuodesta. Näitä huulikiiltokyniä on kolmessa eri sävyssä: Toffee Pop, Lovely Lavender ja Clear Nude. Hinta 14,90 €. Pidätkö IsaDoran meikeistä?


No comments

Thank you! :)