beauty - living - home decor

Testissä Maybenan naamiot

 


// tuotteet on saatu testiin //


Tänään testissä on Maybenan naamiot. Maybena 30 Days Mask Sheet kasvonaamio pakkauksessa on 30 kpl kangasnaamioita. Pakkaus on kätevä ja parastahan tässä on se, että kaikki 30 naamiota ovat yhdessä pakkauksessa eikä yksittäin pakattuina. Nämä naamiot ovat erittäin kosteuttavia ja virkistäviä eli sopivat täydellisesti tähän kylmään vuodenaikaan. Naamioita voi käyttää vaikka joka päivä niin halutessaan mutta itse olen käyttänyt keskimäärin noin 1-5 kertaa viikossa ihan sen mukaan miten kuivalta iho tuntuu. Nämä naamiot sopivat kaikille ihotyypeille. 

30 kpl pakkauksen normaalihinta on 24,90 € ja yksittäin pakattujen naamioiden hinta on 1,75 €. Maybenan tuotteita voi ostaa Misolin verkkokaupasta. 


Maybenan Pure Enzyme Cleanser on täydellinen tuote ihon puhdistamiseen ja kuorintaan. Tuote on jauhemainen ja poistaa tehokkaasti ihon epäpuhtaudet. Kun jauheeseen laitetaan vähän vettä, muuttuu jauhe tällöin vaahdoksi, jolloin sen levittäminen kasvoille on helppoa ja nopeaa. Käytön jälkeen ihosta tulee erityisen puhtaan tuntuinen ja pehmeä. Tämäkin on täydellinen tuote käytettäväksi tälläisessä kylmässä vuodenajassa. 

Yhdessä pakkauksessa on 20 kpl teepussin kokoisia jauhepusseja joista tuotetta on helppo annostella itselle sopiva määrä. Yhdestä pikkupussista riittää kahteen käyttökertaan. 

Hintaa tuotteella on 15,90 € ja näitäkin voi ostaa Misolin verkkokaupasta. 


Oletko kokeillut Maybenan ihania tuotteita?


No comments

Thank you! :)