beauty - living - home decor

House Of Organic Luonnonkosmetiikkapäivät 12-16.5.2021

 // mainos: house of organic // kuvan tuotteet saatu // sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä //


* House Of Organic verkkokaupassa on meneillään * Luonnonkosmetiikkapäivät. Luonnonkosmetiikkapäivät kestävät 12-16.5.2021 ja joka päivä on vaihtuvia superhyviä tarjouksia jotka kannattaa hyödyntää jos vain tarvetta jollekin tuotteelle nyt on. 

Tänäänkin on ihana kesäinen päivä joten aurinkovoiteille tulee käyttöä varmasti joten kannattaa käydä kurkkaamassa omat varastot jos tarvitsee täydentää uudella aurinkovoiteella, niitäkin löytyy tarjouksista. 

Seuraavaksi vielä muutamia suosikkituotteitani jotka ovat tarjouksessa tänään torstaina. 
* Alga Maris sävyttävä aurinkovoide kasvoille. Tähän ihanaan aurinkovoiteeseen tutustuin viime kesänä ja rakastuin heti. Tämä ei tunnu eikä tuoksu yhtään aurinkovoiteelta ja samalla kun voide suojaa niin se myös sävyttää kasvot luonnollisesti, muuta meikkiä ei sitten tarvitsekaan käyttää. Ihan täydellinen koko kesäksi. * Bybi Bakuchiol Booster on ihana öljyseerumi joka sopii myös herkälle iholle täydellisesti. Ihan superhyvä tuote tämäkin. 

* Bybi Night Nutrition on myöskin yksi tämän vuoden ehdottomista suosikkituoteistani. Uskon, että tämän yövoiteen ansiosta ihoni on pysynyt paremmassa kunnossa, nimittäin ennen kun aloitin tämän käytön oli kasvoissani todella usein näppylöitä ja muita epäpuhtauksia mutta kun olen käyttänyt tätä Bybin Night Nutrition yövoidetta säännöllisesti on myös epäpuhtaudet pysyneet poissa. 


* Flow Cosmeticsin Balm To Milk Cleanser on ihanan raikas balmimainen puhdistustuote kasvoille. Tämä on yksi viimeaikojen suosikkituotteistani, kannattaa ehdottomasti kokeilla jos et vielä ole. Koodilla YHDISTÄ saat ilmaiset postikulut ja voit yhdistää tilauksesi eli voit tilata vaikka joka päivä ja saat kaikki tilaamasi tuotteet yhdessä paketissa!


Kävitkö hyödyntämässä tarjouksia tänään? 


No comments

Thank you! :)