beauty - living - home decor

Esittelyssä Purodore + alennuskoodi & arvonta


// mainos: Purodore // kuvan tuotteet on saatu //


Oletko kuullut jo uudesta suomalaisesta luonnonkosmetiikka sarjasta Purodoresta? Luonnonkosmetiikkasarjaan kuuluu viisi tuotetta: Gold Renewing Serum, Revitalising Day & Night Cream, Ceramide & Gold Firming Eye Cream, Golden Milk Cleanser ja Smoothing Silk Toner. 

Tuotteet sisältävät tehokkaita ja arvokkaita raaka-aineita kuten kultaa, ruusuvettä, ruusuöljyä, shampanjauutetta, lakkaa, ruusunmarjaa ja vanamoa. 

Kaikki Purodoren tuotteet ovat luonnollisia, alkoholittomia, eläinkokeettomia, eivät sisällä synteettisiä tuoksuja ja ovat Suomessa valmistettuja. 


Purodoren verkkokauppa löytyy osoitteesta: www.purodore.com


ALENNUSKOODI: Koodilla UNIKA35 saat -35 % alennuksen kaikista tuotteista Purodoren verkkokaupasta. Voimassa 23.1.2022 asti. Instagramissa (@unikalivingblog) käynnissä arvonta jossa voit voittaa vapaavalintaisen tuotteen Purodorelta, kannattaa käydä osallistumassa!


Gold Renewing Serum, uudistava seerumi on ihoa uudistava ja sen koostumus on pehmeän kevyt ja se myös kosteuttaa ihoa täydellisesti. Tämä tuote saa aikaan täydelliseltä tuntuvan ihon. Seerumi silottaa ihoa ja vähentää juonteita. Tuote sisältää paljon erilaisia tehokkaita ainesosia jotka tekevät iholle ihmeitä. Tätäkin kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Smoothing Silk Toner, silkinpehmeä kasvovesi on yksi ehdoton suosikkini näistä kaikista viidestä tuotteesta vaikka kaikki ovatkin superhyviä mutta jos yksi pitäisi valita niin se olisi tämä. Tämän kasvoveden koostumus on ihanan virkistävä ja jättää ihon pehmeäksi ja ihanan kosteutetuksi. Varsinkin näin talvella ihoni on erityisen kuiva ja tällainen erityisen kosteuttava kasvovesi on ihan ehdoton ja tämä on kyllä yksi parhaista ikinä mitä olen kokeillut. 
Tämäkin tuote sisältää kultaa mutta myös shampanjauutetta, ruusua ja tryffeliä, vau!


Revitalising Day & Night Gold Cream kasvovoide on täyteläisen ihana kasvovoide jota voi käyttää aamuin illoin, varsinkin nyt tähän vuodenaikaan tämä on sopinut oikein hyvin käytettäväksi kahdesti päivässä ja on sopinut myös erittäin hyvin meikin allekin. Voide kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Ihovoide sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää supertehokkaita ainesosia, tätä todellakin kannattaa kokeilla!


Golden Milk Cleanser, kultainen puhdistusmaito on kaikille ihotyypeille sopiva hellävarainen puhdistusmaito joka on myös tehokas ja poistaa myös meikin tehokkaasti. Tämä ihana puhdistusmaito ei myöskään ärsytä silmiä. Samalla kun tuote puhdistaa ihon niin samalla se myös kiinteyttää ihoa, sopii siis myös täydellisesti anti age -tuotteiden käyttäjille. Puhdistusmaito on silkkisen pehmeää ja sitä ei tarvitse paljoa kerrallaan. Tuote sisältää mm. ruusunmarjaöljyä, kamomillaa ja ruusuvettä ja ruusuöljyä sekä kultaa. 

Ceramide & Gold Firming Eye Serum, kiinteyttävä silmänympärysvoide on ihana täsmätuote joka hoitaa silmänympärysihoa. Se silottaa juonteita, kiinteyttää, kosteuttaa ja heleyttää ihoa sekä vähentää turvotusta ja tummia silmänalusia eli ihan superhyvä tuote. Tuotteen koostumus on kevyt ja pieni määrä kerrallaan riittää oikein hyvin. Itse olen tätä käyttänyt iltaisin mutta voi käyttää myös aamuin illoin. No comments

Thank you! :)